InfoShare Intranett- verdi fra første dag

Publisert: oktober 9, 2019

Infoworker har jobbet med SharePoint helt fra starten av og frem til idag hvor dokumentdeling og samhandling er blitt synonym med SharePoint Online og Microsoft 365.

Det har vært en rivende utvikling med mange erfaringer og spennende caser. Mange har fått glede av SharePoint men vi har også møtt mange som har vært frustrert over strukturen og en litt ny måte å jobbe på.

Der er skrevet utallige bøker om best practice i forhold til implementering, forandringsmentalitet, forberedelser og opplæring. Men de spørsmål vi alltid møter har vi aldri funnet konkrete eksempler på – nemlig når våre kunder spør “men hvordan gjør alle andre det?” og “kan dere komme med et forslag til hvordan dere synes vi får mest ut av det?”. Dette er ikke fordi kunden ikke har krav og målsetninger – kunden har oftest en klar ide om målet- men de har vanskelig ved å visualisere veien og rammene.

Derfor har vi laget InfoShare intranett

Alle skal ha muligheten for raskt og uten store kostnader å kunne ta i bruk et intranett og få verdi fra første dag.

Det er en vanskelig disiplin å skulle implementere noe som bør være “best practice” men samtidig skal følge en virksomhets helt unike særpreg og personlighet. Dette krever naturligvis en forretningsorientert konsulent som kan gjøre nødvendige konfigureringer slikt det passer til selskapet hvor InfoShare intranett implementeres.

InfoShare -intranett er et pre konfigurert og tilpasset intranett med en rekke moduler og funksjonaliteter som kan velges til eller fra. Med InfoShare forsøker vi å komme frustrasjoner til unnsetning ved å levere et rammeverk for best practice når det gjeller et intranett.

Det kan være nyheter det er fokus på, det kan være oppgavestyring og dokumenthåndtering, det kan være faggrupper eller det kan være prosjektgrupper og prosjektstyringsverktøy.

Ved å tilby et rammeverk gir vi alle en mulighet for å implementere et Intranett som kan brukes fra dag 1 og kan formes og videreutvikles.

Det er alltid en spennende prosess å se hvordan et intranett utvikler seg, men aller gladest blir vi når vi ser hvor mye mer moro og enklere hverdagen kan bli med det rette arbeidsverktøy.

Derfor leverer vi InfoShare Intranett – verdi fra første dag!

Har du noen spørsmål om InfoShare-Intranett?
Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat!