Utnytt potensialet i Teams

Illustrasjon av intern kommunikasjon i bedriften

Vi er inne i utfordrende tider med hjemmekontor som eneste løsning for mange av oss. Med Microsoft 365 og Teams kan man allikevel være produktiv, men det er viktig å komme riktig i gang slik at samhandling og dialog fungerer best mulig.

Under finner du de viktigste aktivitetene vi kan bistå med for å sikre en god opplevelse, enten om du planlegger å ta i bruk Teams eller om du allerede har kommet i gang:

Governance

Governance handler om å konfigurere de riktige innstillingene slik at Teams fungerer slik man ønsker. Det er en rekke mulige innstillinger man kan gjøre, og det er smart å gjøre det fra starten.

Admin portalen til Teams bør gjennomgås slik at for eksempel ekstern samhandling, dokumentdeling og dialog fungerer slik man tenker. Dette kan vi hjelpe til med.

For å overholde det regelsettet man beslutter så anbefaler vi å implementere Overview & Control, et verktøy for å kontrollere opprettelsen og livssyklusen til Teams. Dette er godkjent av Microsoft og ligger i Azure Marketplace.

Struktur

Det er anbefalt å tenke igjennom hvordan man optimalt skal bruke Teams, og å definere en struktur som passer organisasjonen. For offentlig sektor og utdanning vil behovene mest sannsynlig være annerledes en for privat virksomhet. Her har vi meget god erfaring og kan bistå med rådgivning rundt etablering av Teams struktur, samt implementering.

Best praksis for samhandling og møter

Når governance og struktur er på plass handler det om å definere en beste praksis for hvordan organisasjonen skal samhandle med filer, notater, oppgaver og dialog.  Å utarbeide et veikart for hvordan samhandling skal foregå er noe vi har meget god kompetanse på, og vi er klare til å bistå.

Opplæring

Til slutt handler det om å gi nødvendig opplæring slik at alle brukerne har den samme forståelsen av hvordan man skal jobbe sammen. Dette er meget viktig å ikke overse, og også her har vi meget god kompetanse for å bistå.

Support og forvaltning

Om det skulle være utfordringer knyttet til bruken i etterkant har vi egne support avtaler for Microsoft 365. Supporten vår dekker chat, nettbasert, telefon og fjernstyring og er tilgjengelig fra kl 08 til 16. Med Microsoft 365 support dekker vi i tillegg support av Windows.  For å få mest ut av Microsoft sine løsninger, tilbyr vi en forvaltningsavtale hvor vi møtes hver tredje måned hvor vi går igjennom nye eller endrede tjenester, evaluerer tjenestene og planlegger implantering av de utvalgte tjenestene.

Lisenser

Infoworker er en Cloud Solution Provider (CSP) som jobber for å gjøre samhandling enklere. Vi har lang erfaring med CSP lisensiering. Vi kan veilede dere til en løsning som er riktig for dere, enten det gjelder Corporate, Academic eller Charity lisenser.   

Microsoft Teams – Intro

Kr 3.000,- for 2 timer gjennomgang Teams

Passer for dere som ønsker å ta i bruk Teams eller som nylig har tatt det i bruk.

Vi vil gå igjennom følgende:

 • Introduksjon av Teams
 • Hvordan opprette Teams og kanaler
 • Hvordan booke og holde møter
 • Hvordan bruke chat
 • Andre nyttige tips for å komme i gang

Microsoft Teams – Veien videre

Kr 3.000,- for 2 timer gjennomgang Teams videre

Passer for dere som har tatt i bruk Teams og som ønsker å ta neste steg videre.

Vi vil gå igjennom følgende:

 • Kartlegge bedriftens situasjon og utfordringer
 • Se nærmere på utvalgte funksjoner i Teams
 • Anbefaling for veien videre

Kom i gang med Teams med Microsoft 365 Business Premium

Kr 162,00 pr. bruker pr. måned

 • MS Office programmene
 • OneDrive 1TB lagring
 • Exchange, SharePoint og Microsoft Teams
 • Windows 10 Business
 • Elementære sikkerhetsfunksjoner
 • Enhetsadministrering med Intune

Kom riktig i gang med styringssystemet Overview & Control

Fra Kr 2500,- pr måned

Overview & Control er et styringssystem som hjelper deg med opprettelse, vedlikehold og sletting av Teams.

Ta kontakt så hjelper vi deg i gang med Teams!

Erik Kvalsund

+47 994 61 407
ek@infoworker.no