Personvern & Informasjonskapsler

Behandlingsansvarlig

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Infoworker AS samler inn og bruker personopplysninger om deg. Infoworker AS ved daglig leder (organisasjonsnummer 899135342) er behandlingsansvarlig hvilket innebærer at vi bestemmer formålet med behandlingen av dine personopplysninger.


I Infoworker AS er vi opptatt med å beskytte personopplysningene til våre kunder og brukerne av våre nettsider. I denne erklæringen gir vi deg blant annet informasjon om hvilket personopplysninger vi samler inn ved besøk på våre nettsider infoworker.no og easystart.no som fra nå av refereres til som “nettsiden”.


Kontaktinformasjon: Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen kan du kontakte oss på epost: kundeservice@infoworker.no eller sende brev til Infoworker AS, Pilestredet 17 0164 Oslo

Behandling av personopplysninger ved besøk på vår nettside

Det er frivillig å oppgi personopplysninger for alle som besøker nettsiden infoworker.no. / easystart.no . Hvis du ønsker å benytte det vi tilbyr på våre nettsider (blant annet e-bøker, frokostseminar, abonnement på nyhetsbrev, søknad på ledig stilling) må du fylle ut et elektronisk skjema. Vi samler den informasjonen du selv oppgir i skjemaet. Ved å sende inn skjemaet samtykker du (jfr. GDPR artikkel 6 nr. 1) i at vi kan benytte opplysningene slik at vi kan sende deg det du ønsker.

Formålet med behandlingen

Vi bruker personopplysningene om deg til noen av følgende formål:

  • For utsending av nyhetsbrev og produkt informasjon via våre nettsider og andre kanaler.
  • For å kunne distribuere informasjon om møter, kurs og arrangementer som for eksempel frokostseminar.
  • For å ha korrekt kontaktinformasjon i tilknytning til søknad fra deg om ledig stilling eller oppdrag hvis du har til sendt oss CV.
  • For å besvare forespørsler basert på kontakt med oss via telefon, e-post eller chattefunksjon fra nettsiden.
  • For nedlastning av e-bøker/dokumenter fra våre websider

Bruk av informasjonskapsler «cookies» på nettsiden

Infoworker nettsteder bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel, ofte kalt cookie er en liten fil av bokstaver og tall som vi legger på datamaskinen/enheten din når du utforsker en nettside. Disse cookiene tillater oss å skille deg fra andre brukere av nettstedet. Denne gjenkjenningen hjelper oss til å gi deg en best mulig opplevelse når du blar igjennom vår nettside. Det gir oss også muligheten til å gjøre nettstedet vårt bedre ved å forbedre innholdet vi tilbyr. For mer informasjon om cookies, kan du se http://www.allaboutcookies.org.


Vi benytter åpne digitale verktøy for webanalyse slik som Google Analytics & Statistics og med følgende cookies: _ga, _gat, _gid, _utma, _utmb, _utmc og _utmz. For mer informasjon om disse cookiene, vennligst se: https://developers.google.com/analytics/resources/concepts/gaConceptsCookies#cookiesSet


For Markedsføring benytter vi: _zlcmid, _cfduid, bcookie, BizoID,bscookie, lidc og UserMatchHisory. Disse cookies brukes for å gjøre deg i stand til å enkelt dele websider på Facebook, Twitter, Linkedin og andre sosiale nettverk ved hjelp av knappene på våre nettsider.

For Chat funksjoner benytter vi : _zlcmid, _zlcprivacy og _cfduid cookies brukes for å lage besøks ID.
Les mer: https://www.zendesk.com/company/customers-partners/cookie-policy/ https://chat.zendesk.com/hc/en-us/articles/360001352868-Browser-cookies-from-Chat-widget-Web-SDK

Du kan enkelt fjerne cookies som har blitt opprettet i mappen for informasjons-kapsler i nettleseren, se veiledning for hver enkelt nettleser ved å følge disse lenkene:

  • Internet Explorer
  • Chrome
  • Firefox
  • Safari
  • Safari på iPhone, iPad eller iPod
  • Opera

Lagring og oppbevaring

Vi behandler og lagrer personopplysninger kun så lenge det er nødvendig for det tiltenkte formålet eller for den periode som kreves i henhold til inngåtte avtaler og ikke utover lovens rammer. Vi sletter personopplysninger hvis du ikke lenger ønsker å benytte tjenesten eller ber oss om å slette opplysningene. For eksempel vil din e-post adresse som benyttes til utsending av nyhetsbrev slettes når du sier opp abonnementet.

Deling av informasjon med tredjeparter

Vi deler personopplysninger bare med samarbeidspartnere i vår verdikjede for å sikre best mulig kvalitet og oppfølging av våre tjenester til deg. Vi deler således personopplysninger med selskaper som bistår oss som leverandør av IT-tjenester. Dersom vi utleverer personopplysninger til tredjeparter vil vi alltid baserer dette på avtale med den aktuelle tredjepart som sikrer at opplysningene ikke blir benyttet til andre formål enn opprinnelig tiltenkt.

Sikring av opplysninger

Infoworker AS har sørget for rutiner for beskyttelse av dine personopplysninger. Vi benytter rimelige forsiktighetsregler slik at våre ansatte og databehandlere, som har tilgang til opplysninger, har relevant informasjon og følger rutiner som sikrer behandling av personopplysninger i samsvar med lovgivningen og denne erklæringen.

Dine rettigheter

Du har rett til informasjon om vår behandling av dine personopplysninger. På visse vilkår har du anledning til følgende:

  • å få bekreftelse på om personopplysninger om deg behandles, og
  • å få innsyn i egne opplysninger og informasjon om behandlingen,
  • å få rettet uriktige eller ufullstendige opplysninger om deg,
  • på nærmere angitte vilkår, som er beskrevet i loven, kan du be om at behandlingen begrenses eller du kan protestere mot behandlingen,
  • å få opplysninger om deg slettet hvis lovens vilkår er oppfylt,
  • å be om at opplysningene overføres til en annen behandlingsansvarlig der behandlingen er basert på ditt samtykke, eller
  • hvis behandlingen er basert på samtykke, kan du når som helst trekke samtykket tilbake.

Ønsker du å benytte deg av disse rettighetene kan du ta kontakt oss via epost: personvern@infoworker.no
Dersom du mener vi behandler dine personopplysninger i strid med loven eller denne erklæringen kan du klage til Datatilsynet, Postboks 458 Sentrum , 0105 Oslo.

ENDRINGER I ERKLÆRINGEN

Infoworker AS forbeholder seg retten til å endre erklæringen og slike endringer er gjeldende fra det tidspunktet de publiseres. Endringer vil da omfatte all informasjon samlet inn fra endringsdatoen så vel som eksisterende informasjon.

SAMTYKKE, LOVVALG OG VERNETING

Denne personvernerklæringen gjelder for alle vår kunder og for alle brukere av vår nettside. Ved å bruke vår nettside eller ved å motta våre tjenester samtykker du i at personopplysninger kan behandles som beskrevet i denne erklæringen. Du samtykker samtidig i at eventuelle tvistesaker skal behandles av domstolene i Oslo i samsvar med norsk lov.