Silje Dahl

Consultant

Silje er en .Net utvikler som tar oppdrag både på frontend og backend. Hun har en bred teknologi-interesse som gjør at hun har mye kunnskap innen IT generelt. Fra studietiden ved Universitetet i Oslo har hun også jobbet en del med Java. Da deltok hun i et prosjekt for å undervise studentene grunnleggende Java- og Python programmering. Tidligere har hun også deltatt i spilldesign- og utviklings prosjekter. Det er veldig nyttig å ha fått komplementert tidligere erfaring fra .JS, React, og HTML og CSS med kunnskaper om .Net og Azure, mener hun.

Hovedsakelig har Silje fokus på frontend-utvikling i Office 365 og har jobbet mye med LogicApps, Azure automatisering, CosmosDB, BOT Framework, integrasjoner mot Teams og arbeidsflyt. Hun setter pris på hvordan arbeidet med utvikling av nye tjenester utfordrer henne kreativt, og gjør det mulig å finne enda bedre innovative løsninger.

I fritiden er Silje musikkinteressert og spiller i band som trommis. Det blir en del konsertbesøk og andre sosiale aktiviteter med venner hvor brettspill er også gøy.

Roller:
– Utvikler