Kontakt oss direkte
…eller send oss en beskjed
Logo og fallskjerm

Velkommen til frokostseminar: Sikkerhet i skyen for SMB bedrifter

Å være leder i en SMB bedrift kan på mange måter føles som å hoppe i fallskjerm. Full av spenning, en viss usikkerhet, og et sterkt ønske om komme helskinnet ned. Slikt kan det også oppleves for mange ledere når spørsmålet dukker opp om å flytte IT-systemer til skyen.

Velkommen til frokostseminar hvor vi sørger for gi deg gode råd når du skal opp i skyen, tips til hvordan du får mer igjen av dine IT- investering, og ikke minst lansering av det skybaserte samhandlingskonseptet -som kanskje er morgendagens mest effektive arbeidsverktøy.

Sikkerhet i skyen

Har ditt selskap vurdert eller vurderer å flytte virksomheten over til skyen men er usikker på sikkerheten rundt dette? Jan Morten, SMB Lead i Microsoft forteller deg hva ledelsene i små og mellomstore selskaper må forholde seg i forhold til sikkerhet i skyen.

Office 365- Tips og triks som vil gjøre din SMB bedrift mer effektiv

Hvorfor ikke oppnå mer uten å betale mer? Office 365 har så mange muligheter som få vet om. La oss gi deg noen tips til hvordan du ta i bruk smarte og enkle funksjoner. Sammen kan vi bidra til å transformere måten dere jobber på. Hussain Al-Mousawi, CEO i Infoworker Consulting AS, vil vise hvordan dere forenkler prosessen rundt møtebooking, automatisering av prosesser, kommunikasjon og samarbeid.

InfoShare – samhandlingskonsept skreddersydd for SMB

Raymond Berg Olsen, CTO i Infoworker Consulting AS, vil introdusere Infoworker sitt svar på effektiv samhandling i SMB markedet. Han viser hvordan dette rimelige skybaserte konseptet kan bidra til å løfte og understøtte prosessene i din organisasjon. Konseptet er bygget på Office 365 plattformen og er laget med bakgrunn og erfaringer fra våre mange år i bransjen.

Praktisk informasjon om seminaret

Dato: Tirsdag 28. august 2018 ( AVLYST, men vi jobber med ny dato i høst. Interessert? Send oss en beskjed, så sender vi deg info om ny dato)

Tid: 08.30 – 10.00, frokost serveres fra 08.00

Sted: Microsoft Norge, Lysaker Torg 45

Kostnad: Seminaret er gratis, men no-show fee er på kr. 400,-

Hvem passer seminaret for?:  Leder/e i  SMB marked.