Kontakt oss direkte
…eller send oss en beskjed
Microsoft Enterprise
Mobility
 + Security (EMS)

Tilrettelegg for sikker behandling av data
og systemer i 
din bedrift gjennom
Microsoft sine sikkerhetstjenester.

 

Priser fra 70,90 ,-
Per bruker/ per måned

Pris per bruker/per måned

Ingen bindingstid

Klar til bruk

Ingen uforutsette kostnader

Unn deg og din bedrift sikkerhet i hverdagen uten at det går utover effektiviteten. Oppnå et sikkert og effektivt IT-miljø gjennom implementering av sikkerhetstjenestene i Microsoft Enterprise Mobility & Security. Legg til rette for at dine ansatte kan arbeide produktivt og effektivt på sine mobile applikasjoner og enheter. Det er derimot ikke alltid like enkelt å vite hva din bedrift trenger av sikkerhet, og om det man velger vil være tilstrekkelig. Dette er ikke en bekymring dere trenger å sitte alene med lenger, fordi vi er her for å hjelpe. Vi har kunnskap og erfaring med å finne ut hva din bedrift har behov av sikkerhet for å skape et vellykket og sikkert IT-miljø.

Enterprise Mobility + Security

Enterprise Mobility + Security er som nevnt Microsoft sine tjenester for IT-sikkerhet. Dette er et produkt som består av to versjoner som inkluderer flere sikkerhets-tjenester. Du kan også velge å kjøpe de ulike sikkerhetstjenestene Microsoft tilbyr hver for seg, men mange finner det mer gunstig å kjøpe disse pakkene.

 

Gjennom Enterprise Mobility + Security vil du oppnå følgende:

Sikkert samarbeid med eksterne

Sømløs tilgang til deres programmer

Beskyttelse mot uautorisert tilgang

Frihet til å jobbe fra enheten du ønsker

Sikker deling av informasjon

Kontinuerlig kontroll over delt informasjon

Enkel klassifisering av data

Beskyttelse av sensetive data gjennom kryptering og rettighetsstyring

Planer

Microsoft Enterprise Mobility + Security er som nevnt delt inn i to ulike planer. Blir planene nedenfor omfattende for deres behov, kan enkelttjenester også abonneres på. Våre priser er identiske med Microsoft, men vi tilbyr vår kompetanse og erfaring for at du skal lykkes med dine Microsoft tjenester. Du trenger selvsagt ikke benytte deg av vår hjelp, men vi er her for deg for å gi deg en sikker IT-hverdag!

E3
E5
Kr 70,90
Kr 138,70

Per bruker/ per måned
Per bruker/ per måned

Identitets og tilganskontroll

Enkel administrasjon av tilganger og sikkerhetMulti-faktor autentiseringEnkel administrasjon av tilgangskontrollRisikobasert tilgangsstyringOvervåking og rapportering av mistenkelig aktivitetPrivleged Identity ManagementTilgang til Windows Server (et CAL inkludert)


Enhetsadministrasjon

Administrering av mobileenheterAdministrering av mobilapplikasjonerAdministrasjon og sikkerhet i Mircrosoft 365Administrasjon og sikkerhet i Mircrosoft 365Integrert administrasjon av deres PC-erUtvidet administrasjon til skyen

Beskyttelse av deres informasjon

Kryptering og definering av bruksrettigheterKlassifisering og merking av dataSporing og tilbakekalling av dokumenterAdministrering av krypteringsnøkkel

ID-drevet sikkerhet

Oppdag og identifiser angrep og trusler før skaden har skjeddBeskyttelse for deres apper i skyenBeskytt deg mot avanserte cyberangrep og incider-angrep
Ønsker du å sammenligne prisene med Microsoft? Gå til Microsoft sine sider for å sammenligne!

Etablering og rådgivning

Vi ønsker at du skal komme raskt og smertefritt i gang med sikkerhet og EMS. Vi vil gjerne støtte deg gjennom prosessen, og kan tilby deg ekspertise og bistand gjennom implementeringen av EMS. Skulle dere ønske hjelp underveis i prosessen vil vi selvfølgelig også kunne bidra med det.

 

Deler av prosessen vi kan hjelpe deg med:

Sikkerhetsanalyse

GDPR veiledning

Konfigurering og oppsett

Risikoanalyse

Opplæring

Oppsett av sikkerhet på deres enheter

Kartlegging

Rådgivning og veiledning