Kontakt oss direkte
…eller send oss en beskjed
InfoShare

 

Samhandlingsløsningen som bidrar til en enklere
og mer effektiv arbeidshverdag.

 

Priser fra 29 ,-
Per bruker/per måned

Pris per bruker/per måned

Ingen bindingstid

Klar til bruk

Ingen uforutsette kostnader

InfoShare er samhandlingsløsningen som skal gjøre deres arbeidshverdag enklere og mer effektiv

InfoShare pakken er et enkel og brukervennlig intranett, samhandling og dokumenthåndteringssystem. Pakken er laget for å komme fort i gang med intranettløsninger og er bygd opp basert på våre beste erfaringer fra tidligere intranett prosjekter. Den dekker kundenes basis behov og er laget for å bygge videre på med andre moduler som prosjektstyringsverktøy, HMS og administrasjon. Vi jobber kontinuerlig med å utvide funksjonaliteten og lage nye utvidelser til løsningen. Vi har laget standardpakke som inneholder det som alle trenger, hvor man kan velge å utvide med ekstra funksjonalitet etter behov. Vårt prinsipp er at du skal velge den funksjonaliteten ditt selskap trenger

Realiser mulighetetne som bor i din Office 365 lisens

Sørg for at dine ansatte finner informasjonen de trenger

Hold dine ansatte motivert ved å gi dem en forenklet arbeidshverdag

Formidle informasjon og filer effektivt og enkelt i din organisasjon

Informasjon tilgjengelig når du trenger den, fra enheten du ønsker

Tilrettelegg for at dine ansatte skal oppnå mer på kortere tid

Samarbeid bedre med InfoShare

Oversikt og priser

Dette er en klar til bruk samhandlingsløsning som lar deg komme kjapt i gang uten uforutsette kosnader og ingen bindingstid. Vår standard løsning tar utgangspunkt i en intranett løsning, områder for dokumenthåndtering og en søkeportal. Dette er hva vi kaller InfoShare og er hva vi mener vil gi verdi for alle bedrifter der ute.

Vår samhandlingsløsning gir deg

InfoShare Basic
InfoShare Pluss(+)
Kr 29,00
Kr 59,00

Per bruker/ per måned
Per bruker/ per måned
Intranett portal

Nyhetsvisning

Ansattoversikt

Blogg

Opp/Nedtelling

Mine favoritt dokumenter og områder

Kommende hendelser

Global navigasjon

Snarveier
Dokumenthåndtering

Dokumentsenter

Dokumentbibliotek

Samredigering og chat
Bildebank

Bildebibliotek

Bildesenter
Prosjektportal

Oversikt over alle prosjekter

Detaljer om hvert prosjekt
Søkeportal

Søk på sider, filer og personer

Filtrering av søkeresultater
Organisasjon

Områder for organisasjonen

Sider for samarbeid i avdelingen

Etablering og oppsett

OpplæringOppsett av InfoShareSikkerhetOppsett av Office 365 på klientInfoShare er en løsning som er enkel å komme igang med, og som vi ønsker skal være en “click-and-run” tjeneste. Hvis dere ikke har Office365 fra før krever det derimot arbeid tilknyttet blant annet å opprette brukere og tildele rettigheter. Dette er selvfølgelig noe vi kan hjelpe dere med, men forutsetter at en av våre konsulenter kommer å hjelper dere med dette. Prisen er avhengig av hvor mange brukere dere skal ha, type miljø, etc. og derfor må vi ta en liten prat med dere før vi eventuelt kan gjøre dette. Vennligst ta kontakt med oss hvis dere trenger hjelp med dette.

FAQ

Jeg har allerede en Office 365 lisens, hvordan får jeg da kjøpt InfoShare?

Det er klart du får, men dette krever at vi får lagt det inn på din eksisterende Office 365 løsning. Ta kontakt med oss så fikser vi dette for deg.

Er det mulig å få se løsningen før vi bestiller den?

Dette er såklart mulig. Ønsker du å se løsningen før du velger å bestille så ta kontakt med oss. Vi kan tilby en demonstrasjon hvor vi går igjennom løsningen.

Er det mulig å få tilpasset denne løsningen til vårt bruk?

Dette er selvfølgelig ikke noe problem, fordi InfoShare kan fint benyttes som kun et grunnlag. Dette er ment for å dekke de grunnleggende behovene, men er laget for å kunne bygges videre på. Det vil si at vi gir deg et utgangspunkt som kan benyttes i seg selv, men dekker ikke dette deres behov kan vi også legge til funksjonalitet. Det finnes uendelige mange muligheter, så bare ta kontakt med oss hvis du ønsker en mer tilpasset løsning. Vi er her for å hjelpe deg og dine ansatte å jobbe mer effektivt.

Er det bindingstid på løsningen?

Det er selvfølgelig ingen bindingstid på InfoShare. Vi ønsker ikke at du skal føle deg låst til løsningen hvis du ikke er fornøyd. Bare ta kontakt med oss så skal vi få fikset dette for deg. Husk at løsningen kan tilpasses og vi kan hjelpe deg med alt fra brukeradopsjon til utivdelse av funksjonalitet. Spør oss gjerne om en rådgivning hvis det er noe du savner eller ikke er fornøyd med. MERK at oppsigelsestiden er satt til påfølgende måned.

Kan vi integrere denne løsningen med andre systemer vi har?

InfoShare har muligheter for integrasjon slik som alle SharePoint løsninger. Dette avhenger derimot av hvilket system deres ønsker å integrere mot og hvilke muligheter/begrensinger dette systemet har. Dette må leveres som en tilleggstjeneste til InfoShare. Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss for å finne ut hvordan vi kan få til dette.

Er det mulig å bestille InfoShare for noen brukere først og bestille for flere brukere siden?

Det er absolutt mulig. Du står helt fritt til å først teste den på et utvalg brukere for å se hvordan dette vil fungere for dere. Kontakt oss for å utvide løsningen eller eventuelt terminere lisensen, hvis dere finner ut at dette ikke er noe for dere.

Hvordan vet vi hva vi faktisk behøver av funksjonalitet?

Vi er et konsulentselskap som livnærer oss av å hjelpe og rådgi. Vi er ikke fornøyd med mindre du er fornøyd. Alle bedrifter er ulike og kan ha spesielle behov som man selv kanskje ikke er klar over. For at du skal føle deg trygg på at dette er det riktige valget tilbyr vi konsultasjons og rådgivning, hvor vi setter oss ned med deg og finner ut hva du faktisk trenger.

Office 365

For å bruke InfoShare må du ha en Office 365 lisens for dine brukere. Hvis du ikke har dette fra før kan du også bestille dette hos oss. For å gjøre prosessen enklest mulig for deg, har vi funnet den planen vi mener er mest optimal og den planen du minimum må ha for at InfoShare skal fungere. Det er mulig å velge andre planer så ta gjerne kontakt med oss hvis dere trenger hjelp til å velge.

Vår anbefalte plan er O365 E3 og planen du minimum må ha er business premium

Se oversikt over disse to planene nedenfor, eller les mer om Office 365 her

Plan

Office programmer

Tjenester


ANBEFALT!

Enterprise E3

187,50 per bruker/per måned
Business premium

101,40 per bruker/per måned
(Maks 300 brukere)