Kontakt oss direkte
…eller send oss en beskjed




Personvernerklæring

1    Hvem er behandlingsansvarlig?

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Infoworker Consulting AS samler inn og bruker personopplysninger om deg. Infoworker Consulting AS er behandlingsansvarlig av personopplysningene dine.

I Infoworker Consulting AS er vi opptatt med å beskytte dine personopplysninger. I denne erklæringen gir vi deg blant annet informasjon om hvilket personopplysninger vi samler inn gjennom vår nettside infoworker.no, som fra nå av refereres til som “nettsiden”.

2    Behandling av personopplysning

Det er frivillig å oppgi personopplysninger for de som besøker nettsiden infoworker.no. Ønsker du å benytte ressursene vi tilbyr på nettsiden vår (blant annet e-bøker, frokostseminar, eller abonnere på nyhetsbrev) bruker vi skjemaer for å samle inn informasjon for å sende deg ressursene du ønsker. Vi samler den informasjonen du selv oppgir i skjemaet ved å samtykke for at vi skal kunne sende deg mer informasjon.

Vi behandler også kontakt personer hos kunder, potensielle kunder, leverandør og partnere i tillegg til besøkende av våre nettsider.

  • Kunder og potensielle kunder: Navn, telefonnummer, e-post, roller og firma.
  • Leverandør og partnere: Navn, telefonnummer, e-post og roller.
  • Besøkende, les “Bruk av informasjonskapsler «cookies»”

2.1  Hvordan bruker vi dine opplysninger?

Vi bruke personopplysningene til følgende formål:

  • Bruk av e-postadresser og postadresser til utsending av nyhetsbrev og produkt informasjon
  • Gi deg informasjon om møter og arrangementer som er blant annet frokostseminar
  • Vurdere deg som aktuell kandidat for ledig stilling eller oppdrag hvis du har til sendt oss CV.
  • For å svare på forespørsler når du kontakter oss via telefon, epost eller chattefunksjon fra nettsiden.

2.2  Informasjon om potensielle kunder:

Infoworker Consulting AS lagrer kontaktinformasjon til potensielle kunder. Opplysningene er hentet fra offentlige kilder som virksomheters nettside, brønnøysundregisteret, visittkort eller korrespondanse med representanter for bedriften. Formålet med denne behandlingen av personopplysninger er å drive markedsføring rettet mot potensielle kunder for våre produkter og konsulenttjenester, samt koordinere dette markedsarbeidet. Det vil være dialoger mellom Infoworker Consulting AS og potensiell kunde hvor formålet er kjøp av produkt eller konsulenttjeneste fra en av våre leverandører. I en dialog med dette formålet vil persondata om kontaktperson deles med aktuell leverandør for en smidig kommunikasjon i prosessen. Personopplysningene til potensielle kunder slettes innen 2 år etter at det har blitt lagt inn i databasen, så fremt det ikke etableres et kundeforhold – eller samtykke til videre lagring er gitt. Det rettslige grunnlaget for denne behandlingen er Personopplysningsloven § 8.f

3    Bruk av informasjonskapsler «cookies»

Infoworker nettsteder bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel, ofte kalt cookie er en liten fil av bokstaver og tall som vi legger på datamaskinen/enheten din når du utforsker en nettside. Disse cookiene tillater oss å skille deg fra andre brukere av nettstedet. Denne gjenkjenningen hjelper oss til å gi deg en best mulig opplevelse når du blar igjennom vår nettside. Det gir oss også muligheten til å gjøre nettstedet vårt bedre ved å forbedre innholdet vi tilbyr. For mer informasjon om cookies, kan du se http://www.allaboutcookies.org.

 

3.1  Hvilken type informasjon samles inn?

Nettstedet vårt samler inn data om hvordan Infoworker nettside blir brukt av brukerne. Dette gjelder også på nyhetsbrev, frokostseminar og skjemaer.

Informasjon vi samler inn blir brukt på følgende måter:

  • å personalisere brukeropplevelsen
  • å forbedre nettsidene våre
  • å forbedre kundeservicen
  • å sende nyhetsbrev
  • å registrere til frokostseminar og arrangementer

Informasjonene vi samler inn vil ikke bli solgt, byttet, overført eller gitt til annet firma uten ditt samtykke.


Nedenfor er en liste over cookies som blir brukt på infoworker.no:

Cookie Name

Description

Provider

Type

Expiry

Necessary cookies help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.

_cfduid

Used by the content network, Cloudflare, to identify trusted w eb traffic.

Zopim.com

http

1 year

Preference cookies enable a website to remember information that changes the way the website behaves or looks, like your preferred language or the region that you are in.

Lang

Remembers the u ser's selected language version of a website

Ads.linkedin.com

http

Session

Lang

Set by LinkedIn when a web page contains an embedded "Follow us" panel

Linkedin.com

http

Session

Statistic cookies help website owners to understand how visitors interact with websites by collecting and reporting information anonymously.

@@History/@@scroll|#

 

Google.com

http

Session

@@History/@@scroll|#

 

Infoworker.no

http

Session

_ga

Registers a unique ID that is u sed to generate statistical data on h ow the visitor uses the website

Infoworker.no

http

2 years

_gat

Used by google Analytics to throttle request rate

Infoworker.no

http

Session

_gid

Registers a unique ID that is u sed to generate statistical data on how the visitor uses the website.

Infoworker.no

http

Session

AWSALB

 

Zopim.com

http

6 days

Marketing cookies are used to track visitors across websites. The intention is to display ads that are relevant and engaging for the individual user and thereby more valuable for publishers and third-party advertisers.

_zlcmid

Preserves users states across page requests.

Infoworker.no

http

1 year

Bcookie

Used by the social networking service, Linkedin, for tracking the use of embedded services.

Linkedin.com

http

2 years

BizoID

 

Ads.linkedin.com

http

179 days

Bscookie

Used by the social networking service, linkedin, for tracking the use of embedded services.

Linkedin.com

http

2 years

Lidc

Used by the social networking service, linkedin, for tracking the use of embedded services.

Linkedin.com

Http

Session

UserMatchHistory

 

Ads.linkedin.com

http

179 days

Google Analytics & Statistics: _ga, _gat, _gid, _utma, _utmb, _utmc og _utmz. For mer informasjon om disse cookiene, vennligst se https://developers.google.com/analytics/resources/concepts/gaConceptsCookies#cookiesSet

 

Markedsføring: _zlcmid, _cfduid, bcookie, BizoID,bscookie, lidc og UserMatchHisory. Disse cookies brukes for å gjøre deg i stand til å enkelt dele websider på Facebook, Twitter, Linkedin og andre sosiale nettverk ved hjelp av knappene på våre nettsider.

Chat: _zlcmid, __zlcprivacy og _cfduid cookies brukes for å lage besøks ID.

Les mer:

https://www.zendesk.com/company/customers-partners/cookie-policy/  https://chat.zendesk.com/hc/en-us/articles/360001352868-Browser-cookies-from-Chat-widget-Web-SDK

Du kan enkelt fjerne cookier som har blitt opprettet i mappen for informasjons-kapsler i nettleseren, se veiledning for hver enkelt nettleser:

4   Deling av informasjon med tredjeparter

Vi deler ikke personopplysningene om deg med tredjeparter, bortsett fra underleverandører som bidrar med å levere tjenester til deg, slik som frokostseminar, kundeoppdrag eller prosjekt sammen med underleverandør. Dette er regulert igjennom egne avtaler med underleverandørene. Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om dette.

 

5    Innsyn, endring, sletting av informasjon

Infoworker Consulting AS behandling av personopplysninger er regulert av personopplysningslovens § 18, 1. ledd.

Du har rett til:

  • innsyn i bruk av dine personopplysninger.
  • å be om korrigering av personopplysninger.
  • å få dine personopplysninger slettet eller at behandlingen begrenes
  • utlevering/dataportabilitet av dine personopplysninger

Ønsker du å benytte deg av disse rettighetene kan du ta kontakt via epost: personvern@infoworker.no