Ahmad Najjar (MVP)

MVP / Senior Consultant

Ahmad er vår MVP (Microsoft Most Valuable Professional) i Business Applications. Hans spisskompetanse er i Office 365, SharePoint, LogicApps og integrasjoner av PowerApps og Flow. Klikk her for å se Ahmads MVP profil.

Mellom jobb og familie driver Ahmad også med webinarer i samme fagfelt. Som foredragsholder deltar han årlig også på Microsoft Ignite, SharePoint Saturday og andre relaterte seminarer både nasjonalt og internasjonalt. De fleste beskriver Ahmad som en energisk og engasjerende person. Han er løsningsorientert og har positiv innstilling når det gjelder det lille ekstra i hvert prosjekt han jobber i. Sammen med kunden jobber Ahmad aktivt for å skape nye, enklere og mer effektive løsninger.

Ahmad har lang og solid erfaring som utvikler, både backend (C#/ .Net) og frontend (Angular/React). Han hjelper våre kunder med SharePoint, Intranett, dokumenthåndtering, arbeidsprosesser, Workflow, BI, integrasjoner av rapporteringsverktøy, Nintex-tjenester og skyløsninger. Etter arbeidstiden er han aktiv i det norske SharePoint miljøet og er reiseglad både når det gjelder jobb eller hygge.

Roller:
– Arkitekt
– Fullstack Utvikler
– Business Prosess Utvikler
– Foredragsholder