Kontakt oss direkte
…eller send oss en beskjed
Hold-deg-flytende

InfoShare- hold deg flytende i et hav av IT-tjenester

Måten vi forholder oss til IT-tjenester og verktøy som benyttes i arbeidshverdagen forandret seg betydelig de siste årene. Vi kan ikke lenger bare forholde oss til kun en tjeneste eller et produkt for å få dekket våre behov. Videre blir vi stadig introdusert for nye tjenester og funksjonalitet, som skal løse ulike utfordringer i vår arbeidshverdag. Dette gir oss fantastiske muligheter til å oppnå mer på mindre tid. Introduksjon av flere tjenester og muligheter medfører dessverre også at det oppstår forvirring rundt hva vi skal bruke og til hvilket formål. Så hvordan skal vi angripe dette, og hvordan skal vi holde tritt med alle disse tjenestene? Hvordan skal man vite hva som gjør vårt selskap i stand til å være effektive i måten vi samhandler? Vi mener svaret er InfoShare!

InfoShare – vårt svar på hvordan håndtere et hav av tjenester

Problemstillingene ovenfor er noe alle selskaper burde stille seg for å oppnå mest mulig effektiv samhandling. Med de tjenestene som vi har valgt å bruke, ønsker vi å oppnå mer med. Dette er en av grunnene til at vi i Infoworker har valgt å lage samhandlingskonseptet InfoShare. Som leverandør av samhandlingsløsninger ønsker vi at dere skal få mest mulig ut av deres Office 365 lisens, uten at det skal koste dere skjorta. Erfaringene vi har opparbeidet oss fra våre kunder, har vi gjennomgått, identifisert og analysert og satt sammen et samhandlingskonsept som bedrifter faktisk behøver.

For å gi dere en forståelse hva InfoShare faktisk er vil vi besvare noen spørsmål vi kan tenke oss at du sitter på:

Hva er egentlig InfoShare og hvordan kan konseptet hjelpe deg og din bedrift?

InfoShare er et konsept som bygger på Office 365. InfoShare gjør Office 365 i stand til å løfte og understøtte brukernes daglige prosesser. Den gjør det enkelt for brukerne å se verdien i Office 365 og gjøre dem i stand til å realisere potensiale av effektiv samhandling.

Nå tenker du kanskje, ja dette høres fint og flott ut, men hva er det egentlig!?

pil_hoyre_blaa_16x16 InfoShare er en SharePoint online basert klart-til-bruk løsning.
pil_hoyre_blaa_16x16 Den er ferdig oppsatt etter beste praksis for at du og dine ansatte skal samhandle enkelt og effektivt. Vi har blant annet satt opp dokumentbiblioteker, navigasjon, intranettsiden, etc. slik at dere skal være klare for å publisere, generere, lagre og dele fra første stund.
pil_hoyre_blaa_16x16 Inneholder egenutviklet funksjonalitet som komplementerer funksjonaliteten i Office 365.
pil_hoyre_blaa_16x16 Gjør det mulig å knytte dine tjenester sammen. Ta enkelt i bruk flere ulike tjenester som: Teams, Outlook og Forms.
pil_hoyre_blaa_16x16 InfoShare implementeres automagisk og raskt – du trenger ikke bekymre deg for en lang og kostbar implementeringsprosess.

InfoShare: SharePoint Online klar-til-bruk løsning

Hva mener dere med at det er et konsept?

Det er to primærgrunner for at vi referer til InfoShare som et konsept fremfor en løsning:

InfoShare er en hyllevareløsning for samhandling, men den er ikke låst for endringer på noen som helst måte. Det er opp til dere hva dere konkret ønsker å oppnå med den. Dere står fritt til å bruke den som hyllevare eller tilpasse den etter deres beste praksis. Tilpasninger kan gjøres av dere selv eller få hjelp av oss som vil guide dere gjennom et hav av muligheter for å forbedre deres arbeidshverdag.

Cost-InfoShare

Hvor mye kommer dette til å koste oss?

InfoShare koster dere 29 kroner i måneden/ per bruker. Dette forutsetter at dere enten har eller skaffer dere en Office 356 lisens. Ved å kjøpe det som en abonnementstjeneste med fri binding er det mye enklere å snu hvis dere ikke skulle se nytteverdien. InfoShare vedlikeholdes regelmessig for å forhindre at funksjoner skal slutte å fungere. Som en liten bonus får dere tilgang til kunnskapsdatabasen med masse informasjon om hva som finnes i InfoShare og hvordan dere bruker det. Med dette konseptet kutter vi de dyre oppstartskostnadene og gjør det mulig å få en god samhandlingsløsning uten at det svir hull i lommeboken.

Vi håper dette gav dere et klarere bilde av hva som kan gjøre det lettere å holde dere flytende i havet av tilgjengelige IT-tjenester. Ønsker dere å lese mer om InfoShare? Last ned whitepaper med mer informasjon her.

Sitter dere fortsatt med spørsmål om InfoShare? Eller vil dere bare ta en prat om muligheter i Office 365?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat!