Kontakt oss direkte
…eller send oss en beskjed
Flowverload: The World’s Best Introduction on Microsoft Flow

Ahmad Najjar, MVP og seniorkonsulent i Infoworker holder foredrag om Microsoft Flow i SPS Warsawa, lørdag 15. juni 2018. Foredragets tittel er: Flowverload: The World’s Best Introduction on Microsoft Flow. Her introduserer Ahmad Microsoft Flow og fordelene du kan oppnå. Du vil få høre hvordan Microsoft Flow bidrar til tidsbesparelser, og økt synlighet for de ulike tjenestene som din bedrift benytter fra Microsofts voksende økosystem, inkludert O365 og SharePoint Online.

Han vil også vise hvordan lage en automatisert arbeidsflyt mellom dine favoritt O365-apper og -tjenester. Her vil du se hvordan du kan å få varsler, synkronisere filer, samle inn data og mer!

Denne sesjonen gjennomføres sammen med Jon Levesque, Senior Program Manager i Microsoft. Han vil presentere Microsoft Flow roadmap og alt det nyeste innen denne produktgruppen.

Microsoft Flow og automatisert arbeidsflyt

Er du nysgjerrig på Microsoft Flow og automatisert arbeidsflyt men ikke har anledning til å reise helt ned til Warsawa for å høre på Ahmad? Fortvil ikke, han hjelper deg gjerne her hjemme i Norge også. Det er bare å ta kontakt.

Bakgrunn om MVP tittel

Ahmad er en av 30 i Norge som innehar en MVP tittel. Dette er en krevende tittel å oppnå da du ikke kan lese deg til på noen dager eller uker, men er et resultat av et krevende og målbevisst arbeid i en lengre periode.  Men hva er egentlig en MVP tittel og hva innebærer den?

MVP står for Most Valuable Professional.  Dette er en Microsoft pris som gis til teknologieksperter som deler kunnskap og engasjement med andre gjennom foredrag, blogg, artikler med mer. En MVP – person er nysgjerrig på ny teknologi og er gjerne først ute med å teste ut eller ta i bruk.  Det er ikke en vei som fører til denne prisen men flere. Disse kan du lese mer på Microsoft sine sider.

Ønsker du å kontakte Ahmad for å høre mer om hvordan han jobbet seg frem til sin tittel? Eller har du kanskje spørsmål om Mircosoft Flow? Da er det bare å gi lyd fra seg eller ta kontakt.