Kontakt oss direkte
…eller send oss en beskjed
Frokostseminar “Hvordan lykkes i din digitale transformasjon”

Invitasjon til frokostseminar, onsdag 31. jan 2018:  

I dag står vi ovenfor en stadig voksende portefølje av funksjonaliteter og tjenester som skal gjøre vår arbeidshverdag enklere. Vi hører stadig om viktigheten av digitalisering og benyttelse av smarte verktøy, samtidig som vi blir møtt med advarsler om hvor viktig det er å forsikre oss om at alt vi gjør er sikkert. Det finnes så uendelig mange muligheter der ute, men hvordan skal vi foreta våre prioriteringer når vi ikke vet hvilke muligheter og begrensninger som finnes?

Formål

Gjennom frokostseminaret ønsker vi å belyse aspekter vi håper vil hjelpe store organisasjoner i sin digitale reise. Vi ønsker å vise muligheter og belyse viktige trender, som kan forenkle deres digitale reise:

En monopolvirksomhets reise til skyen

Vårt første innslag vil holdes av Lånekassen, som vil ta oss med på deres reise til skyen. Lånekassen er en offentlig virksomhet med et sterkt fokus på effektivisering og innovasjon i sin digitale reise.    De skal gi oss innsikt i hvordan de tilnærmer seg nye teknologiske muligheter.

Foredragsholder: Sigurd Eriksson, IT-direktør i Lånekassen

 

Skjulte skatter i Office 365

Mange har kjøpt Office 365 lisenser hovedsakelig for SharePoint, Exchange og Skype for Business. Det finnes derimot mange skatter (tjenester) i Office 365 som er klare til å bli tatt i bruk, for å gjøre samhandlingen bedre og prosessene enklere. Hussain viser oss hvordan komme i gang med disse tjenestene med live demo.

Foredragsholder: Hussain Al-Mousawi, CEO i Infoworker Consulting AS
Microsoft & GDPR – hvordan skyen kan hjelpe deg!

Visste du at tilnærmet 80-90% av selskapers data er ustrukturert – det vil si at de ikke ligger i en strukturert database og derved er lette å finne? Dag Nyrud vil fortelle om Microsofts engasjement rundt GDPR, og vil informere om verktøyene fra skytjenester som vil hjelpe deg å følge den nye personvernsordningen, også for ustrukturert data.

 

Foredragsholder: Dag Nyrud, Direktør i Office divisjonen i Microsoft Norge.

 

Infoworker, Microsoft og Lånekassen ønsker deg velkommen til frokostseminar.

Sted: Microsoft Norge

Adresse: Lysaker Torg 45

Dato: Onsdag 31. januar

Tidspunkt: kl. 08.30 – 10.15, frokost serveres fra 08.00.

Vi avslutter seminaret med oppsummering og faglig konkurranse.

Trykk her for å reservere deg en plass

 

Sigurd Eriksson 
IT-direktør i Lånekassen
Twitter: @sigurd_eSigurd er IT-direktør i Lånekassen, og glødende opptatt av innovasjon i tjenesteutviklingen basert på praktisk kunnskap om teknologiske muligheter.
Hussain Al-Mousawi
CEO i Infoworker Consulting ASTwitter: @husalmousawiHussain startet Infoworker Consulting i 2013 og er daglig leder for selskapet. Han jobber aktivt ut mot kunder som konsulent og rådgiver, og har innsikt i deres behov og erfaringer. Han har utført oppdrag for flere Enterprise – og offentlige organisasjoner, og har innsikt i hvilke tjenester og funksjoner som vil potensielt forenkle deres arbeidshverdag.
Dag Nyrud
Direktør i Office divisjonen, Microsoft Norge.
Twitter: @dagnyrud
Dag startet i Microsoft i mars 2016, og er Direktør i Office divisjonen, med ansvar for Office 365, Microsoft 365 og sikkerhet.I tillegg til å være DPO for Microsoft Norge, jobber han mye med å vise verdien av Microsofts skytjenester rundt sikkerhet og GDPR.Dag har over 25 års internasjonal erfaring fra kommunikasjon og samhandlingsteknologi, bl.a fra Ericsson, TANDBERG og Cisco.