Kontakt oss direkte
…eller send oss en beskjed
Infoworker Consulting er årets nykommer!

Infoworker Consulting er årets Microsoft nykommer 2017!

Infoworker Consulting AS har vært i stor utvikling det seneste året og vi er derfor svært glade for å meddele at blant Microsoft sine partnere, er vi kåret til «Årets nykommer» av Microsoft! Det har vært et spennende år med stor strategisk satsning på Microsoft teknologi. Derfor er det ekstra morsomt å vinne denne prisen. Det viser at vi har lykkes med våre målsetninger. Les begrunnelsen for hvorfor nettopp vi vant prisen året nykommer 2017:

« Infoworker Consulting AS har gjennom FY17 vist imponerende utvikling frem mot en status som en sterk og synlig leverandør av samhandlingstjenester både innen privat og offentlig sektor. I tillegg til å levere konsulenttjenester på Microsofts skyteknologi, utvikler partneren egne løsninger på Microsofts plattformer. Deres rådgivere, arkitekter, utviklere og analytikere leverer kvalitet i prosjektet fra A-Å.  Infoworker har vist en imponerende vekst i dette fiskalåret og har god veksttakt inn i neste år. Selskapet har økt fra 8 til 13 ansatte dette året og har en sterk organisk vekst.

Partneren fokuserer tungt på bygging av formell Microsoft-kompetanse, og kan skilte med ti sertifiseringer, sølvstatus innen Cloud productivity, SMMCS, Collaboration and Content og App development samt gull status på Collaboration and Content. Selskapet har også bygget kompetanse ved å være tilstede på de viktigste Microsoft-konferansene nasjonalt, og internasjonalt, og har ansatt to kandidater via Microsoft University dette året. Partneren deler aktivt av sin kompetanse, og er en viktig bidragsyter i Norges Office 365 og Sharepoint communities. InfoWorker bidrar aktivt til innovasjon på Office 365-plattformen, blant annet ved bruk av Microsoft Bot Framework, Microsoft Translator og maskinlæring.

Vi ser fram til et nytt spennende år i samarbeid, nå også med HoloLens og Dynamics 365 i fokus.

Vi takker så mye for prisen og ser frem til et spennende samarbeid med Microsoft videre!